Dania które proponujemy na przyjęcia:
(Poniższa lista nie jest wyczerpująca, realizujemy też specjalne życzenia klientów)

Zupy:
  • Rosół wołowo-drobiowy
  • Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
  • Barszcz z uszkami

    Dania główne - mięsne:
  • Rolada wołowa
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Udko z kurczaka
  • Kotlet de Volaille
  • Kotlet z ananasem
  • Rumsztyk z polędwicy z cebulką
  • Brizol z polędwicy
  • Filet z indyka
  • Kotlet po parysku
  • Stek wieprzowy
  • Szaszłyk wieprzowy
  • Pstrąg saute

    Dodatki:
  • Ziemniaki
  • Ćwiartki ziemniaczane
  • Kulki ziemniaczane
  • Frytki
  • Kluski ziemniaczane
  • Czerwona kapusta
  • Biała kapusta
  • Buraki
  • Mizeria
  • Kapusta zasmażana
  • Warzywa na parze w masełku i bułce tartej
  • Pieczarki smażone
  • Surówka z pory i sera
  • Surówka z marchewki
  • Surówka z selera i jabłka
  • Brukselka, brokuły, kalafior, fasola szparagowa

    Dania gorące:
  • Flaczki wołowe z parmezanem
  • Gulasz wołowy lub wieprzowy
  • Bigos
  • Boeuf Strogonow
  • Żurek z białą kiełbasą
  • Barszcz z krokietem, uszkami, fasolą
  • Bogracz

    Zimna płyta:
  • Karczek pieczony
  • Schab pieczony ze śliwkami
  • Boczek faszerowany
  • Pasztet domowy
  • Wędliny (salami, szynka, ogonówka. kabanos, itd.)
  • Jajko w szynce na sałatce
  • Galaretka drobiowa
  • Kurczak faszerowany na zimno
  • Jajka z kawiorem
  • Befsztyk tatarski
  • Szynka w galarecie
  • Stół wiejski (zdjęcie)
  • Łosoś zawijany
  • Szparagi zawijane w szynce
  • Śledź po japońsku, żydowsku
  • Śledź w oleju, śmietanie
  • Rolmopsy śledziowe
  • Ryba po grecku
  • Ryba w zalewie
  • Kulki rybne w zalewie
  • Ryba w galarecie

    Sałatki:
  • Sałatka jarzynowo - włoska
  • Sałatka porowa
  • Sałatka warzywno - pieczarkowa
  • Sałatka grecka
  • Sałatka śledziowa
  • Sałatka z kurczaka
  • Oliwki, pieczarki, ogórki, pomidory, papryka
  • Koreczki „Jeże"

    Desery:
  • Owoce
  • Ciasto i tort
  • Lody z bitą śmietaną i bakaliami - (płonące)